body {-webkit-font-smoothing: antialiased; -moz-font-smoothing: antialiased; -o-font-smoothing: antialiased;} .dropdown-link:lang(en) { background-color: transparent !important; }

Oikeudelliset artikkelit

Suostumuslauseke osakeyhtiön yhtiöjärjestyksessä
Osakeyhtiön yhtiöjärjestyksessä voidaan määrätä, että luovutustoimin tapahtuvaan osakkeen hankkimiseen vaaditaan yhtiön suostumus.
Lue Lisää
Lunastuslauseke osakeyhtiössä
Lunastuslauseke on lyhyesti ilmaistuna yhtiöjärjestykseen lisättävä määräys siitä, kenellä ja milloin on oikeus lunastaa yhtiön osake/osakkeet niiden uudelta omistajalta.
Lue Lisää
Huutokaupat.com järjestämissä huutokaupoissa on peruutusoikeus
Kuluttajalla on oikeus peruuttaa verkkohuutokaupassa tekemänsä kauppa, jos tavaran myyjä on elinkeinonharjoittaja.
Lue Lisää
Etämyynti – kaikki mitä sinun tulee tietää etä- ja kotimyynnistä
Etä- ja kotimyynti ovat tärkeitä monen elinkeinoharjoittajan kaupankäyntikeinoja. Näillä myyntikeinoilla onkin merkittävä rooli nykypäivän kuluttajakaupoissa. Kuitenkin muutamien etä- ja kotimyyntiin liittyvien asioiden osalta vallitsee kuluttajien keskuudessa epäselvyyksiä ja virheellisiä käsityksiä.
Lue Lisää
1 500 euron oikeudenkäynti
1 500 euron oikeudenkäynti tarkoittaa, että sitoudumme maksamaan vastapuolen oikeudenkäyntikulut 10 000 euroon asti. Näin ollen yksityishenkilölle maksettavaksi tuleva kulu oikeudenkäynnistä on noin 1 500–2 000 euroa, vaikka asia hävittäisiin käräjäoikeudessa.
Lue Lisää
takaisin alkuun

Ota yhteyttä maksuttomaan neuvontaan

Lähes kaikki hoitamamme asiat saadaan selvitettyä ensimmäisen maksuttoman neuvonnan aikana. Muissa tilanteissa kerromme vaihtoehdot asian jatkoselvittämistä varten.
Ota yhteyttä