body {-webkit-font-smoothing: antialiased; -moz-font-smoothing: antialiased; -o-font-smoothing: antialiased;} .dropdown-link:lang(en) { background-color: transparent !important; }

Petteri Lehtonen

Osakas, OTK
“Lihavassa riidassa on ainoastaan yksi voittaja ja se on lakimies. Tämän vuoksi me yritämme kaikkemme, että asiakkaamme saisi oikeutta ilman käräjöintiä.”
Tutustu Petteriin

Laki Lehtosen henkilökunta

Yrityksemme neljä kulmakiveä

Asiakkaan edusta huolehtiminen
Meille päämiehen etu tarkoittaa asian kokonaisvaltaista hoitamista eikä ainoastaan oikeudellisen näkökulman tarjoamista. Lähes kaikki hoitamamme asiat sovitaan ennen käräjäoikeuden tuomiota. Meillä asian sopiminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että asiasta päästään nopeasti eroon. Asian hoitaminen päättyy sovintoon silloin, jos sovinto on asiakkaan kannalta paras ratkaisu.
Maksutonta neuvontaa
Laki Lehtoselta saat maksuttoman oikeudellisesti perustellun neuvon oman asiasi hoitamiseen. Lakimiehemme ja asiakaspalvelijamme neuvovat sinut eteenpäin omassa asiassasi ja me olemme ylpeitä siitä, jos et tarvitse palveluitamme tämän jälkeen.
Kattava yhteistyöverkosto
Laki Lehtonen on FHRA ry:n kannattajajäsen, tarjoten yhdistyksen jäsenille 15 % alennuksen tuntihinnasta. Toimimme myös lukuisten yhdistysten yhteistyökumppaneina (mm. VAGarena, Bimmer Tuning Club). Lisäksi olemme Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n toimialajäsen.
Kansainvälinen yhteistyö
Laki Lehtonen tekee tiivistä yhteistyötä Yhdysvaltalaisen asianajotoimiston LAURENCE D. GORE & ASSOC. PA kanssa. Tämän lisäksi yrityksellämme on erittäin laaja kansainvälinen kontaktiverkosto kuluttaja-, yleis- ja matkailujuridiikan osalta IFTTA:n ja Global Law Expertin kautta.

Ota yhteyttä maksuttomaan neuvontaan

Lähes kaikki hoitamamme asiat saadaan selvitettyä ensimmäisen maksuttoman neuvonnan aikana. Muissa tilanteissa kerromme vaihtoehdot asian jatkoselvittämistä varten.
Ota yhteyttä