body {-webkit-font-smoothing: antialiased; -moz-font-smoothing: antialiased; -o-font-smoothing: antialiased;} .dropdown-link:lang(en) { background-color: transparent !important; }

Viivi Paavilainen

Lakimies
Viivi Paavilainen on maanläheinen ja asiakaslähtöinen lakimies, jolla on useamman vuoden kokemus asiakaspalvelusta. Viivin vahvuuksia ovatkin kuunteleminen sekä asiakkaiden kohtaaminen kunnioittaen.Viivi on luonteeltaan käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen. Hänellä on kokemusta myös hallinnollisista tehtävistä, logistiikasta sekä viranomaisyhteistyöstä.Viivillä on lisäksi kokemusta suunnittelusta ja erilaisista luottamustehtävistä. Kokemusta löytyy myös perhe- ja jäämistöoikeudesta, kiinteistöoikeudesta sekä sosiaalietuuksiin liittyvästä lainsäädännöstä ja päätösten tekemisestä.Viivi on koulutukseltaan oikeustieteen maisteri.
"Täysi suositus minulta! En tiedä kuinka voisin tarpeeksi kiittää siitä avusta, jonka Viivi Paavilaiselta sain autoon liittyvässä kuukausia kestäneessä riidassa, jossa en enää päässyt vastapuolen yhteistyöhaluttomuuden vuoksi omin keinoin eteenpäin. Riita saatiin lopulta sovittua ilman oikeustoimia, joka oli valtava helpotus."
Alisa Saarelainen

Ota yhteyttä maksuttomaan neuvontaan

Lähes kaikki hoitamamme asiat saadaan selvitettyä ensimmäisen maksuttoman neuvonnan aikana. Muissa tilanteissa kerromme vaihtoehdot asian jatkoselvittämistä varten.
Ota yhteyttä