body {-webkit-font-smoothing: antialiased; -moz-font-smoothing: antialiased; -o-font-smoothing: antialiased;} .dropdown-link:lang(en) { background-color: transparent !important; }

Minna Pyykölä

Asiakasjohtaja
Asiakasjohtaja Minna Pyykölän vastuulla on asiakkuudet, myynti ja markkinointi. Minnan työssä tärkeintä on asiakaslähtöisyys sekä helppo lähestyttävyys. Minna ohjaa asiakkaan parhaalle mahdolliselle lakimiehelle, joka mahdollistaa asiakkaan saamaan tarvitsemansa avun.Minnalla on vahva tausta matkailualalta. Hän on vastannut aiemmin matkailualalla muun muassa palveluiden kehittämisestä, asiakaspalvelun laadusta, asiakaspalautteiden käsittelystä sekä kuluttajariitalautakunnalle laadittavista vastineista. Minnan vahvuutena on ongelmanratkaisu käytännössä ja asioiden kehittäminen.Minna on koulutukseltaan restonomi ylempi AMK, koulutusohjelmana palveluliiketoiminta. Erityisosaamista hänellä on muun muassa matkaehtojen laatimisesta. Lisäksi kokemusta on matkailulainsäädäntöprosessista osallistuessaan aiemmin Suomen matkailualan liiton (SMAL) lakityöryhmän jäsenenä uusimman matkapakettidirektiivin ja -lain kommentointiin sekä Yleisten pakettimatkaehtojen laatimiseen.
"Miljoonat kiitokset ja suosittelut Laki Lehtoselle, varsinkin Minna Pyykölälle. Sain todella asiantuntevaa ja hyvää palvelua. Jouduin ikävään tapaturmaan ja sitä seurasi pitkä ja hankala taistelu. Minna pysyi vierelläni muutaman kuukauden kestäneen matkan ajan, ystävällisesti ja selkeästi neuvoen."
Mari Mitchell

Ota yhteyttä maksuttomaan neuvontaan

Lähes kaikki hoitamamme asiat saadaan selvitettyä ensimmäisen maksuttoman neuvonnan aikana. Muissa tilanteissa kerromme vaihtoehdot asian jatkoselvittämistä varten.
Ota yhteyttä