body {-webkit-font-smoothing: antialiased; -moz-font-smoothing: antialiased; -o-font-smoothing: antialiased;} .dropdown-link:lang(en) { background-color: transparent !important; }

Kimmo Hirvonen

Vanhempi lakimies
Kimmo Hirvonen on ihmisläheinen lakimies, erityisosaamisalueinaan kuluttajansuojaoikeus sekä esineoikeudelliset kysymykset. Kimmo on koulutukseltaan oikeustieteen maisteri ja hänellä on vuosien kokemus yksityisasiakkaiden kanssa työskentelystä.Kimmolla on laaja kokemus erilaisista työtehtävistä sekä luottamustoimista. Lisäksi hän on ollut urallaan mukana järjestämässä eritasoisia projekteja työelämässä sekä yhdistystoiminnassa.Lakimies Kimmo Hirvonen on apunasi, kun kyseessä on asioiden tuominen teoriatasolta käytäntöön. Luontaisesti sovitteleva ongelmanratkaisija on omimmillaan neuvottelutilanteissa. Henkilökohtaisina vahvuuksina ovat vuorovaikutustaidot sekä kokonaisuuksien tiivistäminen hahmotettavaan muotoon.
"Minut pidettiin koko ajan asioidenkulun tasalla autoriita-asiassani, tiesin kokoajan mitä seuraavaksi tapahtuu ja mitkä ovat mahdollisuuteni jos riita etenisi oikeuteen asti. Onnekseni autoriita ratkesi autokaupan purkuun ennen varsinaisia oikeustoimia. Kiitoksia erittäin asiantuntevasta asianhoidosta!"
Teemu Madetniva

Ota yhteyttä maksuttomaan neuvontaan

Lähes kaikki hoitamamme asiat saadaan selvitettyä ensimmäisen maksuttoman neuvonnan aikana. Muissa tilanteissa kerromme vaihtoehdot asian jatkoselvittämistä varten.
Ota yhteyttä