body {-webkit-font-smoothing: antialiased; -moz-font-smoothing: antialiased; -o-font-smoothing: antialiased;} .dropdown-link:lang(en) { background-color: transparent !important; }

Petteri Lehtonen

Osakas, OTK
Petteri Lehtonen on Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy:n perustajaosakas. Hän on erikoistunut asumiseen ja kuluttajansuojaan liittyvään juridiikkaan sekä perintöoikeuteen. Tämän lisäksi hänellä on yli vuosikymmenen kokemus sopimus-, matkailu-, hankinta-, julkisuus- ja hallintolainsäädännöstä.Petteri on juristi, eli koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti ja hän on myös luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja.Petteri Lehtosen vahvuuksiin kuuluvat neuvottelutaidot sekä edellä mainittujen osaamisalueiden syvällinen lain tuntemus. Perinteisen lain soveltamisen lisäksi hänellä on myös kokemusta lainsäädäntötyöhön osallistumisesta.Tämän lisäksi Petteri on osallistunut useisiin laajoihin tietojärjestelmähankkeisiin, joilla organisaation toimintatavat on muutettu ruutuvihkoista sähköiseen maailmaan. Järjestelmähankkeissa hän on myös kartuttanut laajan osaamisen sopimusoikeudesta, erityisesti IT-hankintoihin liittyen.
"Petteri auttoi meitä auton moottorin rikkoutumistapauksessa. Hän on lakimies joka aidosti ottaa asiakkaan huomioon ja paneutuu asiaan. Suosittelen!"
Petri Lähdesluoma

Tekniikan ymmärtävä juristi

Varsin harvoin juristi osaa selittää sinulle kansantajuisesti, mistä asuntosi vesivahinko johtuu tai miksi autosi on rikkoutunut.

Kiinnostus rakentamiseen, tietotekniikkaan sekä moottoriajoneuvoihin erottaa Petterin muista juristeista. Hänen teknisen osaamisen laajuutta kuvastaa se, että häneltä onnistuu esimerkiksi älysähkön suunnittelu, johdotus ja ohjelmointi, mutta myös vanhan C4 automaattivaihteiston peruskorjaus. Petteri on ollut Ford Mustang Owners’ Club of Finland ry:n jäsen yli 20 vuotta. Tämän lisäksi Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy on Finnish Hot Rod Association ry:n kannatusjäsen.

Hyvä juristi osaa asiaan liittyvän juridiikan, mutta erinomainen lakimies tietää myös mistä vika johtuu. Juristia valitessasi ota huomioon, että asian ajaminen on ammattitaitoisempaa ja myös edullisempaa, kun lakimies ymmärtää juridiikan lisäksi myös asian muut ulottuvuuden.

Kansainvälisesti verkostoitunut juristi

Petteri Lehtosella on erittäin laaja kansainvälinen kontaktiverkosto yleis- ja matkailujuridiikan osalta. Hänellä on yhteistyötahoja Euroopassa, Aasiassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Australiassa, joiden avulla monikansalliset juridiset kysymykset pystytään ratkaisemaan tehokkaasti.

Petteri toimii tällä hetkellä myös juristina Yhdysvaltalaisessa asianajotoimistossa, jonka kotipaikka on Fort Lauderdale, Florida. Asianajotoimisto LAURENCE D. GORE & ASSOC. PA on keskisuuri asianajotoimisto, joka on keskittynyt kiinteistö- ja liikejuridiikkaan sekä kansainväliseen oikeuteen. Edellä mainitun yhteistyökumppanin avulla Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy kykenee myös tarjoamaan erittäin laadukasta oikeudellista apua Yhdysvaltain lainsäädäntöön liittyen.

Petteri on luennoinut matkustamiseen liittyvästä juridiikasta ja oikeuskäytännöstä lähes kaikilla mantereilla. Hän toimii lisäksi aktiivisesti matkailu- ja turismilainsäädäntöä seuraavassa yhdistyksessä IFTTA:ssa (International Forum of Travel and Tourism Advocates) ja on toiminut yhdistyksen hallituksen jäsenenä useita vuosia.

Ota yhteyttä maksuttomaan neuvontaan

Lähes kaikki hoitamamme asiat saadaan selvitettyä ensimmäisen maksuttoman neuvonnan aikana. Muissa tilanteissa kerromme vaihtoehdot asian jatkoselvittämistä varten.
Ota yhteyttä