body {-webkit-font-smoothing: antialiased; -moz-font-smoothing: antialiased; -o-font-smoothing: antialiased;} .dropdown-link:lang(en) { background-color: transparent !important; }

Tarja Hujanen

Asiakasvastaava
Vuoden 2024 vaihteessa kääntyi uusi sivu elämästäni ja sain aloittaa tämän sympaattisen lakitoimiston asiakaspalvelussa. Tieni on kulkenut iisalmelaisesta maaseutumaisemasta Lapin kautta pääkaupunkiseudulle. Työskenneltyäni matkailualalla asiakaspalvelussa vuosikymmeniä ovat kaikenlaiset tilanteet iloineen ja suruineen tulleet tutuiksi. Empaattisuus ja kuuntelun taito ovat mielestäni tärkeimmät ominaisuudet asiakaspalvelijalle pulmia ratkottaessa. Ottaessasi meihin yhteyttä voit olla varma, että välitämme ja teemme parhaamme auttaaksemme sinua. Se ilon tunne, kun olet pystynyt auttamaan - sehän se on tämän jutun suola!
Muutama päivä sitten tarvitsimme pikaista lainopillista apua LakiLehtoselta. Yhteydenotto tuli lähes samantien, kuten myös tyhjentävät neuvot asian hoitamiseksi. Harvoin tänä päivänä tällaista palvelua saa mistään. Todella nopeaa ja ystävällistä.”
-Pia Virtanen

Ota yhteyttä maksuttomaan neuvontaan

Lähes kaikki hoitamamme asiat saadaan selvitettyä ensimmäisen maksuttoman neuvonnan aikana. Muissa tilanteissa kerromme vaihtoehdot asian jatkoselvittämistä varten.
Ota yhteyttä