body {-webkit-font-smoothing: antialiased; -moz-font-smoothing: antialiased; -o-font-smoothing: antialiased;} .dropdown-link:lang(en) { background-color: transparent !important; }

Tuomas Hämäläinen

Vanhempi lakimies
Lakimies Tuomas Hämäläinen on erikoistunut prosessi-, sopimus- ja kauppaoikeuteen. Lisäksi Tuomas omaa vankan kokemuksen tietotekniikan saralla muun muassa tietokoneohjelmistoista sekä niitä ajavista laitteistoista.Koulutukseltaan Tuomas on oikeustieteen maisteri eli tuttavallisemmin lakimies. Hän on myös luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja.Lakimies Tuomas Hämäläinen on saanut kattavan koulutuksen neuvottelemisesta osapuolten välillä tuomioistuinprosesseissa sekä tuomioistuimen ulkopuolella. Hänellä on kokemusta tuomioistuimien, kuten käräjä- ja hovioikeuksien, toiminnasta sekä välimiestuomioistuimista muun muassa aikaisemman syyttäjätyönsä kautta. Tuomaksen erityisiin vahvuuksiin kuuluvat neuvottelutaidot ja asiakaspalveluhenkisyys.
"Palvelu oli hyvin asiakaslähtöistä ja tästä jäikin sellainen maku, että oikeasti halutaan auttaa."
Sami Kiuru

Asiakkaan etua ajava lakimies

Välillä sattuu sellainenkin vahinko, että lakimies on oikeasti ihmisläheinen ja mukava. Edellä mainitut sanat kuvaavat ehkä parhaiten lakimies Tuomas Hämäläistä.

Tuomas on ollut olennainen osa Laki Lehtosen tiimiä lähes toimiston avaamisesta lähtien. Tuomas on ajanut menestykkäästi juttuja, jotka liittyvät autoihin, asumiseen ja rakentamiseen sekä myös muutamia identiteettivarkauksiin liittyviä juttuja asianomistajien puolelta.  

Hyvä lakimies osaa asiaan liittyvän juridiikan, mutta erinomainen lakimies tietää myös missä riidan kipupisteet ovat ja näin ollen hän pystyy navigoimaan asiassa siten, että asiassa saavutetaan sovinto päämiehen etuja kunnioittaen.

Ota yhteyttä maksuttomaan neuvontaan

Lähes kaikki hoitamamme asiat saadaan selvitettyä ensimmäisen maksuttoman neuvonnan aikana. Muissa tilanteissa kerromme vaihtoehdot asian jatkoselvittämistä varten.
Ota yhteyttä