body {-webkit-font-smoothing: antialiased; -moz-font-smoothing: antialiased; -o-font-smoothing: antialiased;} .dropdown-link:lang(en) { background-color: transparent !important; }

Iida Alestalo

Lakimies
Iida on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta. Iidalla on taustallaan pitkä ura turvallisuusalalta ja kokemusta myös esimiestyöstä. Iida on myös toiminut usean vuoden ajan erilaisissa luottamustehtävissä. Opintojen aikaista työkokemusta hänelle on kertynyt sopimus- rakennus- ja kiinteistöoikeuteen erikoistuvasta asianajotoimistosta, jossa hän toimi avustavana lakimiehenä.Hänen opintonsa ovat painottuneet kauppa- ja kuluttajaoikeuteen, jotka ovat velvoiteoikeudellisen osaamisen lisäksi Iidan vahvuusaluetta. Tämän lisäksi hänellä on osaamista insolvenssi-, sopimus-, perhe- ja perintö- sekä tietosuojaoikeudesta. Iidan vahvuusalueita ovat asiakaslähtöisyys, ongelmanratkaisutaidot sekä haastavissa tilanteissa toimiminen.
"Suosittelen. Sain erittäin asiantuntevaa ja miellyttävää palvelua."​​
Anne Majava

Ota yhteyttä maksuttomaan neuvontaan

Lähes kaikki hoitamamme asiat saadaan selvitettyä ensimmäisen maksuttoman neuvonnan aikana. Muissa tilanteissa kerromme vaihtoehdot asian jatkoselvittämistä varten.
Ota yhteyttä