9962
Kimmo Hirvonen

"Minut pidettiin koko ajan asioidenkulun tasalla autoriita-asiassani, tiesin kokoajan mitä seuraavaksi tapahtuu ja mitkä ovat mahdollisuuteni jos riita etenisi oikeuteen asti. Onnekseni autoriita ratkesi autokaupan purkuun ennen varsinaisia oikeustoimia. Kiitoksia erittäin asiantuntevasta asianhoidosta!"

Teemu Madetniva

Kimmo Hirvonen

     

Kimmo Hirvonen on ihmisläheinen lakimies, erityisosaamisalueinaan kuluttajansuojaoikeus sekä esineoikeudelliset kysymykset. Kimmo on koulutukseltaan oikeustieteen maisteri ja hänellä on vuosien kokemus yksityisasiakkaiden kanssa työskentelystä.

Kimmolla on laaja kokemus erilaisista työtehtävistä sekä luottamustoimista. Lisäksi hän on ollut urallaan mukana järjestämässä eritasoisia projekteja työelämässä sekä yhdistystoiminnassa.

Lakimies Kimmo Hirvonen on apunasi, kun kyseessä on asioiden tuominen teoriatasolta käytäntöön. Luontaisesti sovitteleva ongelmanratkaisija on omimmillaan neuvottelutilanteissa. Henkilökohtaisina vahvuuksina ovat vuorovaikutustaidot sekä kokonaisuuksien tiivistäminen hahmotettavaan muotoon.

Ota yhteyttä +358 9 3540 7111

[]
1 Step 1
Nimi
accessibility
Puhelinnumero
call
Lyhyt selostus asiasta
0 / 2000
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Jaa Laki Lehtosen sivut

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top