lakilehtonen-logo-uusi
Vanhempi lakimies Tuomas Hämäläinen
Tuomas Hämäläinen

Vanhempi lakimies, OTM

+358 45 7875 6211
tuomas@lakilehtonen.fi

"Palvelu oli hyvin asiakaslähtöistä ja tästä jäikin sellainen maku, että oikeasti halutaan auttaa."

Tuomas Hämäläinen

     

Lakimies Tuomas Hämäläinen on erikoistunut prosessi-, sopimus- ja kauppaoikeuteen. Lisäksi Tuomas omaa vankan kokemuksen tietotekniikan saralla muun muassa tietokoneohjelmistoista sekä niitä ajavista laitteistoista.

Koulutukseltaan Tuomas on oikeustieteen maisteri eli tuttavallisemmin lakimies. Hän on myös luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja.

Lakimies Tuomas Hämäläinen on saanut kattavan koulutuksen neuvottelemisesta osapuolten välillä tuomioistuinprosesseissa sekä tuomioistuimen ulkopuolella. Hänellä on kokemusta tuomioistuimien, kuten käräjä- ja hovioikeuksien, toiminnasta sekä välimiestuomioistuimista muun muassa aikaisemman syyttäjätyönsä kautta. Tuomaksen erityisiin vahvuuksiin kuuluvat neuvottelutaidot ja asiakaspalveluhenkisyys.

     

Asiakkaan etua ajava lakimies

Välillä sattuu sellainenkin vahinko, että lakimies on oikeasti ihmisläheinen ja mukava. Edellä mainitut sanat kuvaavat ehkä parhaiten lakimies Tuomas Hämäläistä.

Tuomas on ollut olennainen osa Laki Lehtosen tiimiä lähes toimiston avaamisesta lähtien. Tuomas on ajanut menestykkäästi juttuja, jotka liittyvät autoihin, asumiseen ja rakentamiseen sekä myös muutamia identiteettivarkauksiin liittyviä juttuja asianomistajien puolelta.  

Hyvä lakimies osaa asiaan liittyvän juridiikan, mutta erinomainen lakimies tietää myös missä riidan kipupisteet ovat ja näin ollen hän pystyy navigoimaan asiassa siten, että asiassa saavutetaan sovinto päämiehen etuja kunnioittaen. 

Ota yhteyttä +358 9 3540 7111

[]
1 Step 1
Nimi
accessibility
Puhelinnumero
call
Lyhyt selostus asiasta
0 / 2000
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Jaa Laki Lehtosen sivut