lakilehtonen-logo-uusi
Asiakasjohtaja Minna Pyykölä
Minna Pyykölä

Asiakasjohtaja

+358 41 3138478
minna@lakilehtonen.fi

"Miljoonat kiitokset ja suosittelut Laki Lehtoselle, varsinkin Minna Pyykölälle. Sain todella asiantuntevaa ja hyvää palvelua. Jouduin ikävään tapaturmaan ja sitä seurasi pitkä ja hankala taistelu. Minna pysyi vierelläni muutaman kuukauden kestäneen matkan ajan, ystävällisesti ja selkeästi neuvoen."

Minna Pyykölä

     

Asiakasjohtaja Minna Pyykölän vastuulla on asiakkuudet, myynti ja markkinointi. Minnan työssä tärkeintä on asiakaslähtöisyys sekä helppo lähestyttävyys. Minna ohjaa asiakkaan parhaalle mahdolliselle lakimiehelle, joka mahdollistaa asiakkaan saamaan tarvitsemansa avun.

Minnalla on vahva tausta matkailualalta. Hän on vastannut aiemmin matkailualalla muun muassa palveluiden kehittämisestä, asiakaspalvelun laadusta, asiakaspalautteiden käsittelystä sekä kuluttajariitalautakunnalle laadittavista vastineista. Minnan vahvuutena on ongelmanratkaisu käytännössä ja asioiden kehittäminen.

Minna on koulutukseltaan restonomi ylempi AMK, koulutusohjelmana palveluliiketoiminta. Erityisosaamista hänellä on muun muassa matkaehtojen laatimisesta. Lisäksi kokemusta on matkailulainsäädäntöprosessista osallistuessaan aiemmin Suomen matkailualan liiton (SMAL) lakityöryhmän jäsenenä uusimman matkapakettidirektiivin ja -lain kommentointiin sekä Yleisten pakettimatkaehtojen laatimiseen.

Ota yhteyttä +358 9 3540 7111

[]
1 Step 1
Nimi
accessibility
Puhelinnumero
call
Lyhyt selostus asiasta
0 / 2000
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Jaa Laki Lehtosen sivut