lakilehtonen-logo-uusi
Päälakimies Mikko Laakso
Mikko Laakso

Päälakimies, OTM

+358 45 7877 3353
mikko@lakilehtonen.fi

"Sain erinomaista, erittäin ammattitaitoista ja rennon ystävällistä sekä todella asiantuntevaa palvelua läpi koko pitkän ja puuduttavan toimeksiantoni. Tämä firma pärjää sarjassa kuin sarjassa, oli vastassa vaikka ketä, se tuli oman tapaukseni kohdalla ponnistettua. Erityiskiitokset Mikko Laaksolle - ja toki myös koko Laki Lehtosen tiimille."

Mikko Laakso

     

Lakimies Mikko Laakso on erikoistunut matkustajan oikeuksiin liittyviin kysymyksiin sekä perehtynyt laajasti kuluttajansuojalakiin niin teoriassa kuin käytännössä. Kattavan kuluttajaoikeudellisen kokemuksen lisäksi Mikko on kartuttanut osaamistaan työskentelemällä kansainvälisen kiinteistöyhtiön lakimiehenä sekä tuomioistuimessa esittelijäjäsenenä.

Lakimies Mikko Laakson vahvuuksiin kuuluvat kuluttajaoikeuden monipuolinen tuntemus sekä neuvottelutaidot. Lain soveltamisen ohella hänellä on käytännön kokemusta niin lainkäytöstä kuin laintulkintaratkaisujen laatimisesta, sekä sopimus-, julkisuus- ja hallintolainsäädännöstä.

Mikko on koulutukseltaan oikeustieteen maisteri ja suorittanut tutkinnon lisäksi opintoja Aberdeenin yliopistossa Skotlannissa. Hän on myös luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja.

Ota yhteyttä +358 9 3540 7111

[]
1 Step 1
Nimi
accessibility
Puhelinnumero
call
Lyhyt selostus asiasta
0 / 2000
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Jaa Laki Lehtosen sivut