body {-webkit-font-smoothing: antialiased; -moz-font-smoothing: antialiased; -o-font-smoothing: antialiased;} .dropdown-link:lang(en) { background-color: transparent !important; }

Insolvenssioikeus

Yrityksen velkasaneeraus
Konkurssi on yrityksen kohdalla lopullinen ja viimesijainen menettely. Ennen konkurssimenettelyyn ryhtymistä onkin syytä tarkastella, voisiko kyseeseen tulla yrityksen velkasaneeraus. Saneerausmenettely on hyvä vaihtoehto silloin, kun yritys on joutunut talousvaikeuksiin, mutta yritys on jatkamiskelpoinen ja sen toiminta on mahdollista tervehdyttää.
Lue Lisää
Konkurssi
Markkinataloudessa on normaalia, että yrityksiä tulee markkinoille ja samanaikaisesti yrityksiä poistuu markkinoilta. Yhtenä syynä markkinoilta poistumiseen on se, ettei yritystoiminta enää ole kannattavaa ja tilanne on päätynyt siihen pisteeseen, ettei yritys enää pysty vastaamaan veloistaan. Tämä johtaa usein yrityksen konkurssiin.
Lue Lisää
takaisin alkuun

Ota yhteyttä maksuttomaan neuvontaa

Lähes kaikki hoitamamme asiat saadaan selvitettyä ensimmäisen maksuttoman neuvonnan aikana. Muissa tilanteissa kerromme vaihtoehdot asian jatkoselvittämistä varten.
Ota yhteyttä